İktidarsızlık Nedir?

İktidarsızlık Nedir? Halk arasında iktidarsızlık, tıp dilinde ise’’ Erektil Disfonksiyon ‘’ olarak adlandırılır. Peki iktidarsızlık nedir? İktidarsızlık penisin cinsel birleşmeyi devam ettirecek durumda olamaması yani ereksiyon devamlılığı sağlanamaması problemidir. Her 10 erkekten birinde görülen bu problemde ilaç tedavisi uygulanmaktadır. Yurt dışından Türkiye’ye ithal edilen birçok kaliteli cinsel ürün ( hap, jel, sprey ) ile bu problemler ortadan kalkabiliyor. Fakat kullanılan ürünlerin orijinal olması etki görmek açısından oldukça önemli. Bugün iktidarsızlık ( Erektil Disfonksiyon ) problemi yaşayan birçok erkek var. İktidarsızlık problemi yaşayan erkekler için ilaç tedavisi öneriliyor. Uzmanlar bu konuda kişilerin sağlıklı olan, çeşitli klinik ve testlerden geçerek onay almış cinsel ürünleri tercih etmeleri konusunda hemfikir. Fakat günümüzde işin ticarete dökülmesi bu ilaçların büyük bir kısmının sahte olması yüzünden kullanıcılar daha dikkatli olmalıdırlar. Eğer gerçekten orijinal alınmış sahte olmayan bir cinsel ürün ise etki görmenizde geç olmayacaktır. Bugün piyasada isim yapmış herkesin tercih ettiği cinsel iktidarsızlık ürünlerinden alarak problemlerinizi giderebilirsiniz. Milyonlarca kişinin kullandığı bu ürünler size hiçbir zarar vermediği gibi iktidarsızlık problemlerinizi de çözecektir.

İktidarsızlık Nedir?

İktidarsızlığın Sebepleri Nelerdir?

Erektil Disfonksiyon yani iktidarsızlık problemi ülkemizde her 10 erketen birinin yaşadığı bir problem. Çiftleri mutsuz eden, ayrılığa kadar götüren bu problemin fiziksel ve psikolojik olmak üzere iki nedeni var. İktidarsızlığın sebebini bu iki nedene bağlayabiliriz. Bu nedenlerden biri yaşanan fiziksel problemlerdir. Erektil Disfonksiyon problemine sebep olan Fiziksel nedenler şöyledir ;

* Atardamarların azalması ile penise giden kan miktarının azalması

* Toplardamarların gelen kanı geri kaçırması

* Hormonel bozukluklar

* Sigara Kullanımı

* Ciddi derecede kronik rahatsızlıklar ( börek hastalığı, karaciğer yetersizliği vs. )

* Sinir sisteminde yaşanan rahatsızlıklar

* Penise giden damarlarda oluşan hasarlar

* Yüksek Kolesterol

* Aşırı Alkol Kullanımı

Bunlar iktidarsızlığın fiziksel sebepleridir. Bu sebeplerden dolayı iktidarsızlık problemleri yaşanabilir. Gerekli görülen tedavi uygulandığında bu sorunlar ortadan kalmaktadır. Fiziksel sebep dışında iktidarsızlık problemlerinin bir de psikolojik nedenleri vardır. Psikolojik sebeplerse şöyledir ;

* Kişilerin birlikte olduğu kişiden tatmin olamaması

* İlişki sırasında uzun aralar vermek

* Depresyon problemleri

* İş, arkadaş veya diğer problemlerden dolayı mutsuz olmak

* Uygun pozisyonun bulunamaması

* Çiftlerin ilişki sırasındaki uyuşmazlıkları ve tartışmalar

Bu gibi psikolojik durumlarda erkekler ereksiyon devamlılığı sağlayamazlar. Cinsel birleşmede psikolojik etmenler ereksiyon bozukluğunu ciddi oranda etkiler. İlişki yaşayan çiftlerin cinsel birleşmede huzursuzluklarını ve problemlerini bir kenarı atmaları, cinsel birleşmeye odaklanmaları gerekir. Yaşanan tartışmalar, uygun pozisyonun bulunamaması ve saydığımız diğer nedenlerin yaşanması ereksiyon devamlılığının sağlanmasına engel olmaktadır. Eğer psikolojik nedenlerin çözümü yapılır ve bu nedenler ortadan kalkarsa cinsel birleşme iktidarsızlık problemi yaşanmadan devam edebilir.

İktidarsızlık Tedavisi

Erektil Disfonksiyon tedavisinde hekim önce hastalara psikolojik nedenlerin çözümüyle ilgili yaklaşmaktadır. Psikolojik nedenlerden dolayı iktidarsızlık problemi yaşanıyorsa bu sorun çiftler arasında çözüm önerilerine kavuşturulur. İktidarsızlık için Hekimin fiziksel tedavilerinde ise iğneler ve vakumlar denense de genellikle cinsel ilaçlar önerilir. İktidarsızlık tedavisinde ilaç yöntemi oldukça etkili yöntemlerden biridir. Kişiler erektil disfonksiyon tedavisinde kendilerine önerilen ilaçları kullanarak fiziksel nedenleri ortadan kaldırıp ereksiyon problemlerine son verebilirler. Kişiye önerilen ilaçlar genellikle piyasada adını sıkça duyduğumuz cinsel ilaçlardan oluşuyor. Eğer ürün orijinal bir ürün ise kişilerde büyük oranda başarı sağlıyor. Siz de iktidarsızlık problemleri yaşıyorsanız bu ilaçlardan temin ederek problemlerinize son verip cinsel hayatınızı düzene sokabilirsiniz. İlaçların belirtilen dozda doğru şekilde kullanımı kişilerde yüksek oranda başarı sağlamaktadır.

Bu yazıya henüz yorum yapan olmadı, ilk yorum yapan siz olmak ister misiniz?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cialis fiyat