Erken Boşalmanın Temel Belirtileri

Erken Boşalmanın Temel Belirtileri ‘nden evvel erken boşalmayı tanımlamamız lazım, Cinsel ilişkide erkeğin kontrol dışında boşalması erken boşalma olarak tanımlanır. Kimi zaman erkeklerde erken boşalma cinsel ilişki öncesinde, ön sevişme aşamasında ve cinsel birlikteliğin ilk saniyelerinde olabilmektedir. Bu problem erkeklerin yaşadığı büyük problemlerden biridir ve psikolojik ve fiziksel tedavi yöntemleri ile sorunlar giderilmeye çalışılır. Sağlıklı bir erkekte cinsel refleksleri düzenleyen bir kontrollü denetim vardır. Erkekler kontrollü denetim sırasında boşalmak üzere olduğunda veya boşalacağını hissettiği anda birlikteliğe çok kısa bir süre ara verip devam edebilir. Fakat kimilerinde bu kontrol sağlanamaz ve boşalma olur. Erkeği erken boşalmaya iten birçok psikolojik ve fiziksel faktör vardır. Erken boşalma problemi genellikle kişinin düzenli bir seks hayatının olmamasından kaynaklanır. Erken boşalma probleminde yaşanan sorunların birçoğu psikolojik etmenlerden oluşur. Kişinin partnerine verdiği değer, ön sevişmeden büyük haz alması, uzun bir aradan sonra seks yapması kişiyi erken boşalmaya iten nedenler arasında yer alır. Erken boşalma sorunu kişilerde şu sebeplerle görülebilir ;

* Düzensiz bir seks hayatı

* Ön sevişmenin uzun tutulması, kişinin ön sevişmeden büyük haz alması

* Cinsel birleşmede tecrübesizlik

* Cinsel birleşmenin uzun bir aradan sonra yapılması

* Kişinin partnerinden fazlasıyla haz alması, tahrik olma

Gibi çeşitli sebepler nedeniyle erken boşalma problemleri görülebilmektedir. Kişilere uygulanan tedavi yöntemleri ile birlikte erken boşalma problemlerini önlenebilir.

Erken Boşalmanın Temel Belirtileri

Erken Boşalmanın Temel Belirtileri İçin Öneri

Erken boşalma problemlerine psikolojik veya fiziksel faktörler neden olabilir. Genellikle fiziksel etmenler erken boşalma problemlerinde ilaç tedavisi yöntemiyle giderilmeye çalışılır. Psikolojik sorunlarda ise kişiler erken boşalma için cinsel terapiste başvurdukları gibi sorunun kaynağını bulmaları halinde kendini de bu nedene bağlı olarak iyileştirebilirler.  Erken boşalma probleminin her 4 erkekten birinde yaşandığını düşünürsek bu ciddi sorunun psikolojik ve fiziksel müdahaleler ile giderilmesinin gerekliliğine vurgu yapabiliriz. Erken boşalma problemi için kişilerin düzenli bir seks hayatına kavuşmaları şart. Bunun dışında karşınızdaki partnerle olan ilk seks deneyiminizde ise heyecana kapılmamak sakin olmak erken boşalma problemlerine çare olabilir. Kişiler ön sevişme süresini ideal seviyelerde tutmalı ve aşırıya kaçmamalıdırlar. Erken boşalma belirtileri aslında gündelik hayatta yemeğini hızlı yeme, sigarayı hızlı içme, işlerini aceleyle halletme, aşırı heyecan yaşama gibi problemlerle kendini göstermektedir. Bu problemler cinsel objedeki algıyı da erken boşalmaya iter. Kişilerin ilişkide yaşadığı büyük heyecanlar, hemen cinsel birliktelik yaşama isteği gibi durumlar erken boşalmaya iten sebeplerdir. Bu sorunlar psikolojik olarak beyinde çözülmeli kişiler sakin bir yaşam stili seçmelidirler.

Erken Boşalma Tedavisi

Erken Boşalma tedavisinde kişilere uygulanan yöntemler hem psikolojik hem de fiziksel faktörlerden oluşabilmektedir. Kişilerin psikolojik problemlerinde cinsel terapiste danışmaları erken boşalma sorunlarını çözmek için ideal bir tercih olacaktır. Burada sizlere düzenli bir seks hayatınızın olması gerektiği, heyecanınızı yenmeniz gerektiği aşılanır ve kişilere bu yönde tedaviler uygulanır. İşin fiziksel boyutuna gelecek olursak fiziksel tedavide ise ilaç tedavileri ve hormonsal dengeler ile tedavi yöntemi uygulanır. Kişilerde hormon bozukluğu var ise düzeltilmek için tedavi uygulanır. Erken Boşalmanın Temel Belirtileri ‘nin tedavisinde fiziksel faktörler genellikle ilaç yöntemleri ile giderilmeye çalışılır. Erken boşalmanıza engel olacak geciktirici ürünler kullanarak bu problemden kurtulabilirsiniz. Elbette doktor tavsiyesinde kullanılan isim yapmış geciktirici ürünler erken boşalma problemleri için tercih edilebilir. Bu ürünleri kullanmak erken boşalma problemlerinizi ortadan kaldırmanın en hızlı ve en etkili yoludur. Siz de erken boşalma problemleri yaşıyorsanız ilaç tedavisi yöntemlerini deneyerek hem hızlı hem de kesin yöntemler ile çözüm sağlayabilirsiniz.

Bu yazıya henüz yorum yapan olmadı, ilk yorum yapan siz olmak ister misiniz?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cialis fiyat